ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ | ΤΗΛ. +30 2310 232 213
  • tik-tok

Bbracelets

Κατάστημα

Τρόποι αποστολής και επιστροφών

Για να υποβάλλετε παραγγελία στο Bbracelets.gr και να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, μπορείτε να ακολουθήσετε του εξής τρόπους:

1. Ηλεκτρονική αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο που έχετε δηλώσει, από κάποιο κοντινό κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής. Το Bbracelets.gr σας κάνει δώρο τα μεταφορικά ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.

2. Τηλεφωνικά στον αριθμό (+30) 231 023 2213 ή με αποστολή της παραγγελίας μέσω e-mail, με απαραίτητες πληροφορίες: κωδικούς προϊόντων, ποσότητα ανά κωδικό, πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Ασαφής παραγγελίες δε θα εκτελούνται και δε γίνονται δεκτές.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα απόστολής. Εάν επιθυμείτε παραλαβή το Σάββατο, επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή. Σε αυτήν την περίπτωση καλέστε μας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την επιπλέον χρέωση.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη αντικατάστασης σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Και σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου το www.bbracelets.gr.

Σε περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:
• Τη στιγμή της αίτησης επιστροφής δεν πρέπει να έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
• Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως και η συσκευασία του. Δεν θα πρέπει να είναι γρατζουνισμένο, σπασμένο ή να έχει αλλοιωμένη ή τσαλακωμένη συσκευασία.
• Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ανάλογο προϊόν για την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη παραγγελία.
• Η αντικατάσταση προϊόντος/ων ή η επιστροφή χρημάτων, θα πραγματοποιείται μόνο έπειτα από την παραλαβή της επιστρεφόμενης παραγγελίας και αφότου γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.